چک هیگل وزیر دفاع ایالات متحده ی امریکا روزشنبه در سفری از پیش اعلام نشده به کابل آمد.
هرچند تاکنون علت دقیق سفر وی به افغانستان روشن نیست، اما جنرال جان کمپبل فرمانده ی نیروهای آیسف در کابل از وی پذیرایی کرده است.
هیگل که در 24 ماۀ نومبر سال روان میلادی از مقامش استعفا داده است، قرار است او در آخرین سفرش به افغانستان منحیث وزیر دفاع امریکا با رئیس جمهور اشرف غنی و عبدالله عبدالله رئیس اجرائیه دیدار و گفت وگو کند.
این در حالی است که یک روز پیش از سفر وی به افغانستان؛ باراک اوباما رئیس جمهور امریکا اعلام کرده است که اشتون کارتر یکی از معاونان هیگل را به حیث وزیر دفاع تازه امریکا معرفی خواهد کرد.
وی در جریان سفرش به افغانستان در هواپیما به خبرنگارانی که از واشنگتن وی را همراهی می کردند، گفته است که نباید از حملاتی که طالبان در شهر کابل راه اندازی می کنند، شگفت زده شد.
هیگل ادامه داد: طالبان می خواهند که به تلاش هایشان برای دوباره به قدرت رسیدن ادامه بدهند؛ ممکن است آنها برای بیثباتی این کشور هر نوع تلاشی کنند.
این در حالی است که شورشیان حملات هراس افگنانه شان را اخیرأ در بخش های مختلف کشور خصوصأ شهر کابل افزایش داده اند و نیروهای امنیتی افغان، مکان خارجیان و غیرنظامیان را آماج قرار می دهند.
قرار است نیروهای امنیتی افغان تا پایان سال روان میلادی تمامی مسئولیت های امنیتی را از نیروهای خارجی برعهده گیرند و نیروهای خارجی افغانستان را ترک کنند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/3077